Najsexi dôchodkyňa modelingu je sama: Rozchod s hudobníkom po roku!

Má za sebou štyri manželstvá a posledné mesiace tvorila pár s hudobníkom Johnom Mellencampom. Dnes však už je jasné, že modelka a podnikateľka Christie Brinkley sa s ním rozišla.

10.08.2016 12:20
Christie Brinkley Foto: ,
Niekdajšia topmodelka Christie Brinkley na archívnom zábere.
debata

Oficiálne to potvrdili zástupcovia oboch známych osobností pre americký magazín People. „Rovnako ako veľká vzdialenosť medzi ich domovmi, tak aj náročné požiadavky profesionálneho života si nerozumeli so schopnosťou udržiavať a zveľaďovať tento vzťah,“ uviedol zástupca celebritného páru. „Rozhodli sa však svoj vzťah premeniť na priateľský a užiť si z neho to najlepšie, čo priatelia môžu,“ doplnil.

Šesťdesiatdvaročná Brinkley a o dva roky starší Mellencamp tvorili pár približne rok. Hudobník predtým randil s herečkou Meg Ryanovou a slávna blondínka bola dlhší čas bez partnera. Pred časom sa v novinovom rozhovore vyznala z toho, že má radšej mužov vo vlastnom veku a myslí si, že muži by tiež mali oceniť skúsenejšie a zrelšie ženy.

„Poznám pár mužov, ktorí radi vyrážajú von s takými mladými dievčatami. Ale keď príde na vzťah, je niečo skutočne príjemné na tom, ak sú partneri v podobnom veku,“ zdôraznila Brinkley.

Modelka bola v minulosti štyrikrát vydatá – za maliara Jean-Françoisa Allauxa, muzikanta Billyho Joela, Richarda Taubmana a zatiaľ naposledy Petra Cooka, s ktorým sa rozviedla v roku 2008. Mellencamp má za sebou tri manželstvá, pričom to posledné s bývalou modelkou Elaine Irwinovou ukončil v roku 2011 po takmer devätnástich rokoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Christie Brinkley #John Mellencamp

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...