Herec Terrence Howard je päťnásobný otec. Má doma Hrdinu!

Americký herec Terrence Howard sa stal päťnásobným otcom.

13.08.2016 15:30
Terrence Howard Foto: ,
Herec Terrence Howard.
debata

Rodák z Chicaga v Illinois privítal na svete s partnerkou Mirou Pak ich druhé spoločné dieťa. Informoval o tom americký týždenník People, ktorému to prezradil zdroj z okolia páru. Chlapček, ktorého dátum narodenia zatiaľ nie je známy, dostal meno Hero (v preklade Hrdina).

Radostnú správu následne potvrdil aj 47-ročný herec, keď v piatok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter zverejnil fotografiu malého Hera s jeho starším bratom Qirinom Loveom. „Hero, ktorého drží Qirin,“ napísal Howard k záberu, na ktorom 15-mesačný Qirin Love dáva bábätku bozk na čelo.

Predstaviteľ Luciousa Lyona v seriáli Empire (2015) a príležitostná modelka sa zosobášili v roku 2013, no vlani v júli sa tajne rozviedli. Spoločne už vychovávajú spomínaného Qirina Lovea, ktorý sa narodil v máji 2015.

Howard bol pred manželstvom s Pak ženatý tri razy. Jeho prvou manželkou bola Lori McCommas, s ktorou sa zosobášil dvakrát. Z ich vzťahu pochádzajú dve dcéry Heaven a Aubrey a syn Hunter. Okrem toho bola v rokoch 2010 až 2013 jeho manželkou Michelle Ghent.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #piate dieťa #otec #Terrence Howard

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vašu dušu.
Snažte sa každý deň prekonávať sami seba tak, aby ste boli...