Šťastní rodičia sa chvália na Instagrame. Olsen a Wright majú dievčatko

Americký herecký manželský pár Eric Christian Olsen a Sarah Wright privítal na svete druhého spoločného potomka.

14.08.2016 17:00
Eric Christian Olsen a Sarah Wright Foto: ,
Herecký manželský pár Eric Christian Olsen a Sarah Wright na archívnom zábere.
debata

Čerstvá dvojnásobná mamička sa podelila o radostnú správu vo štvrtok, keď prostredníctvom služby Instagram zverejnila fotografiu manžela spolu s ich oboma deťmi.

„Láska a šťastie nedokážu vyjadriť, čo cítim, keď vidím týchto troch,“ napísala herečka, ktorá tiež prezradila, že dievčatko prišlo na svet v utorok 9. augusta. Rodičia sa mu rozhodli dať meno Esmé Olivia.

Ako pre týždenník People potvrdil hovorca dvojice, po narodení vážilo približne 4 870 gramov a pomenovali ho po titulnej postave knihy poviedok Venované Esmé – s láskou a perfídnosťou (1950) spisovateľa J. D. Salingera.

Príchodom dcéry sa pochválil aj 39-ročný Olsen, pričom na Instagrame okrem čiernobieleho záberu s malou Esmé Oliviou napísal príspevok vyzdvihujúci silu jeho druhej polovičky. „Pamätám si, keď som si čítal, ako je váš prístup k pôrodu intímne prepojený s prístupom k životu. Po tom, ako som videl Sarah prechádzať týmto procesom dvakrát, to je bezpochyby pravda. Som v úžase, keď vidím túto ženu, ktorá dokáže nejakým spôsobom prežiť tie najťažšie momenty s vášňou, nebojácnosťou a láskou,“ vyjadril sa.

Dvojica už vychováva takmer trojročného syna Wyatta Olivera. Informáciu o druhom potomkovi potvrdil predstaviteľ Martyho Deeksa zo seriálu NCIS: Los Angeles (2009) začiatkom marca prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu tehotnej manželky so synom.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #radosť #Eric Christian Olsen #Sarah Wright

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...