Po Harrym Potterovi prichádza na rad Podfu(c)k

Anglický herec Rupert Grint, známy ako Ron Weasley z filmovej série o Harrym Potterovi (2001 - 2011), sa predstaví v seriálovej adaptácii krimikomédie Podfu(c)k (2000).

24.08.2016 00:00
Emma Watson, Daniel Radcliffe a Rupert Grint na... Foto: ,
Tom Felton, Emma Watson, Daniel Radcliffe a Rupert Grint na priemére filmu Harry Potter a Dary Smrti - 2.
debata

V desaťdielnom projekte streamovacej platformy Crackle spoločnosti Sony Pictures Entertainment sa predstaví ako neusporiadaný chlapík Charlie Cavendish. Dvadsaťsedemročný herec bude zároveň aj jeho výkonným producentom.

Spolu s Grintom si v seriáli zahrajú aj Dougray Scott a Ed Westwick, ktorí stvárnia Vica Hilla a Sonnyho Castilla. Nakrúcanie sa začne na budúci týždeň v Manchestri, pričom k divákom by sa mala séria dostať v roku 2017.

Ako uviedli zástupcovia Crackle v stanovisku, projekt sa bude niesť v duchu prostredia filmovej predlohy, ale bude sa odohrávať v inom svete, ktorý sa ňou inšpiroval. V originálnej snímke Guya Ritchieho, ktorá vznikla na motívy skutočných udalostí, si zahrali Jason Statham, Brad Pitt, Benicio Del Toro či Vinnie Jones.

Rupert Grint sa do povedomia filmových fanúšikov a fanúšičiek dostal najmä ako spomínaný Ron Weasley z filmov o Harrym Potterovi, kde si zahral po boku Daniela Radcliffa a Emmy Watson. Objavil sa tiež v snímkach Lekcie riadenia (2006), Cherrybomb (2009), Neriadená strela (2010), Kríž cti (2012) alebo CBGB – Kolíska punku (2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #Podfu(c)k #Ron Weasley

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....