Krásnu Minku Kelly dávali dohromady s kolegom: Ona sa len smeje

Wilmer Valderrama a Minka Kelly nerandia. Podľa 36-ročnej Kelly herci spolu ani nikdy nechodili a sú iba blízki priatelia.

12.09.2016 00:00
Minka Kelly Foto:
Minka Kelly v šatách Diane Von Furstenberg.
debata

Dohady o tom, že by vôbec tvorili pár, poprela 36-ročná Kelly, podľa ktorej je rovnako starý Valderrama iba jej dobrý kamarát. „Wilmer je naozaj veľmi, veľmi dobrý človek. Každá žena by bola šťastná, ak by ho mala po svojom boku. Je to však všetko vtipné – nie je môj ex. Sme dobrí priatelia a vždy sme boli. Nie sme však bývalí partneri,“ skonštatovala rodáčka z Los Angeles počas nedávnej The Cruz Show rádia Power 106.

Hercov bolo v ostatnom čase možné vídať, ako spolu trávia čas, pričom prvý raz ich zazreli koncom augusta na údajne romantickej večeri. Správu o tom, že spolu chodia, následne potvrdilo viacero zdrojov, pričom podľa jedného sa dali dohromady mesiac predtým. Dvojica sa údajne stretávala aj v minulosti, a to v roku 2012, keď sa Kelly rozišla s bejzbalovým hráčom Derekom Jeterom. Začiatkom júna Valderrama oznámil rozchod so speváčkou a herečkou Demi Lovato, s ktorou tvoril pár takmer šesť rokov.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Wilmer Valderrama #Minka Kelly

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...