Mlátil vlastné deti? Brada Pitta vraj vyšetrujú pre násilné správanie

Len pár dní po oznámení rozvodu herečky Angeliny Jolieovej a Brada Pitta sa objavila nová šokujúca správa. Herca vyšetrujú úrady v Los Angeles pre násilie na deťoch.

22.09.2016 15:18
debata
Herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie na... Foto: Reuters, Reuters
Brad Pitt a Angelina Jolie Herecký pár Brad Pitt a Angelina Jolie na archívnom zábere so synmi Maddoxom Chivanom (vľavo) a dcérou Shiloh Nouvel.

Píše o tom server TMZ.com – ten istý portál, ktorý ako prvý informoval o rozvode slávneho páru. Podľa jeho informácií momentálne losangeleská polícia vyšetruje 52-ročného herca v súvislosti s obvinením, že sa dopustil násilia na svojich deťoch.

Malo sa tak stať ešte minulý týždeň – presne v stredu 14. septembra – na palube súkromného lietadla hereckého páru, ktorým cestoval len Pitt a jeho šesť detí bez Jolieovej.

Ako tvrdia svedkovia, na ktorých sa odvoláva vyšetrovanie, hollywoodsky herec bol v čase incidentu „pod vplyvom“ nešpecifikovaných látok a údajne mal byť verbálne násilný a niektoré zo svojich detí aj fyzicky udrieť.

„Brad berie tieto obvinenia ako veľmi vážne a vyhlasuje, že neublížil žiadnemu zo svojich detí,“ píše magazín People, ktorý cituje zdroj z Pittovho okolia. Podľa jeho slov je veľmi zlé, že sa ľudia z okolia páru snažia momentálna herca vykresliť v čo najnegatívnejšom svetle.

Herec deň po oznámení rozvodu herečkiným právnym zástupcom reagoval vo vlastnom vyhlásení, v ktorom uviedol, že ho celá „situácia veľmi zarmútila a žiada médiá o rešpektovanie súkromia s ohľadom na blaho detí“.

Angelina Jolie, ktorá tvorila s Pittom pár takmer dvanásť rokov, uviedla ako dôvod rozvodovej žiadosti „neprekonateľné rozdiely“. Médiá špekulujú o tom, že Pitt mal problém s častým požívaním alkoholu a marihuany a že mal výchovné metódy, ktoré sa herečke krajne nepozdávali.

Americký herec a producent Brad Pitt a jeho...
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie...
+21Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt si vo filme...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #deti #súd #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod #marihuana #násilie #TMZ

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...