Celine Dion: Synom otca nahradiť nedokážem

Slávna diva sa snaží byť pre synov najlepšou mamou, akou vie.

26.09.2016 15:50
Celine Dion Foto: ,
Speváčka Celine Dion.
debata

Potom, ako speváčka Celine Dion prišla v januári o manžela, svoj život ešte o čosi viac zaostrila na svojich troch synov. 15-ročného René-Charlesa a dvojičky Nelsona a Eddyho (5). Porozprávala o tom aj v šou Ellen DeGeneres.

„Na čo som zvlášť hrdá je to, že som svojich synov pripravila na to, ako budeme žiť s Reném aj potom, čo už s nami vlastne nebude,“ opísala diva. Synovia boli podĺa jej slov posledné dva roky doma, aj sa v domácom prostredí učili, aby s chorým otcom strávili čo najviac času, ako len bolo možné. René Angélil, Dionovej manžel, ochorel na rakovinu, ktorej napokon podĺahol.

Zvlášť pyšne rozprávala o najstaršom synovi, René-Charlesovi, ktorý trénuje hokej. Všetci štyria zostali žiť v ich rodinnom sídle v Los Angeles.

„Najstaršiemu synovi som zdôraznila, že nemusí na seba prebrať rolu najstaršieho muža v dome preto, že jeho otec už nežije. V žiadnom prípade som nechcela, aby na svojich pleciach niesol takúto zodpovednosť. Želám si, aby aj naďalej žil svoj život tínedžera,“ povedala pred kamerami Dion a dodala: „Nebudem im nahrádzať otca, ale snažím sa byť pre nich tou najlepšou mamou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Céline Dion #synovia #Rene Angelil

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...