Vyrástla do krásy! Dcéra Catherine Zeta Jonesovej žiari po boku mamy

Aj hollywoodske hviezdy vnímajú svoj vek na deťoch. Rastú do krásy a pomaly zatieňujú slávnych rodičov. V prípade Catherine Zeta Jonesovej však netreba mať obavy. Krásne sú stále obe, dcéra aj mama.

12.10.2016 00:00
debata

At the show tonight with my darling daughter Carys. #DesertTrip

Fotka uverejnená používateľom Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones),

Známa waleská rodáčka, ktorá je manželkou amerického herca Michaela Douglasa, živo komunikuje na Instagrame. Práve tam zverejnila pred pár dňami aj fotografiu s dcérou Carys.

Fanúšikovia museli byť poriadne prekvapení, aká mladá dáma vyrástla z dievčatka, ktoré sa kedysi tmolilo okolo nôh mamy na slávnostných premiérach. Dnes trinásťročná Carys spoločne s bratom Dylanom patria medzi smotánku hollywoodskych potomkov. Ale narozdiel od väčšiny rovesníkov, ktorí sa najradšej predvádzajú sami, oni trávia stále množstvo času s rodinou.

Dokazujú to aj ďalšie momentky z herečkinho konta na Instagrame. Celá rodina spoločne s otcom Michaelom Douglasom absolvovala napríklad kultúrny výlet na Desert Trip Festival.

So excited. Tickets ready. A Friday night with Bob Dylan and The Rolling Stones!!! Can't breathe with excitement!!! A #DesertTrip of a lifetime!

Fotka uverejnená používateľom Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #dcéra #Instagram #Catherine Zeta Jones #Carys

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...