Tretie dieťa na ceste! David Arquette bude znovu otcom

Americký herec David Arquette a jeho manželka Christina McLarty budú mať druhého spoločného potomka.

14.10.2016 11:25
David Arquette s televíznou moderátorkou... Foto: ,
Herec David Arquette s manželkou Christinou McLartyovou.
debata

Radostnú správu potvrdil 45-ročný Arquette v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil video ich syna Charlieho, ako drží snímku zo sonografie.

Herec, ktorý má tiež 12-ročnú dcéru Coco s bývalou manželkou, herečkou Courteney Cox, zároveň prezradil, že s McLarty budú mať ďalšieho syna. „Ďakujem ti Christina za tento úžasný dar. Som v siedmom nebi,“ dodal v príspevku. Vo videu tiež vidieť, ako dvojročný Charlie bozkáva záber zo sonografie, pričom sa mu McLarty prihovára, aby pozdravil bračeka v jej bruchu.

Rodák z Bentonville vo Virgínii a o desať rokov mladšia reportérka sa zosobášili vlani v apríli. Svadba, na ktorej sa zúčastnili iba ich najbližší, sa konala v Los Angeles približne rok po tom, ako McLarty priviedla na svet syna Charlieho. Stretávať sa začali už v roku 2011 a zasnúbili sa v júli 2014.

Arquette sa oženil so spomínanou Courteney Cox v roku 1999, v októbri 2010 však oznámili odlúčenie. V júni 2012 potom podali žiadosť o rozvod a súd ich manželstvo ukončil v máji 2013.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #otec #David Arquette

+ Upracte si dnes v domácnosti, sami sa tak budete cítiť oveľa lepšie.
Nespochybňujte slová svojich kolegov, chcú...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...