Tom Hiddleston ako tyran z praveku

Tom Hiddleston prepožičia hlas postave vo filme Early Man. O réžiu snímky, na ktorej spolupracuje aj Eddie Redmayne, sa postará Nick Park.

21.10.2016 13:30
Herec Tom Hiddleston. Foto: ,
Herec Tom Hiddleston.
debata

Anglický herec Tom Hiddleston prepožičia hlas jednej z postavičiek v pripravovanom animovanom filme Early Man, ktorého dej sa bude odohrávať v praveku. Konkrétne pôjde o „smiešne pompézneho“ tyrana Lorda Nootha, guvernéra mesta z doby bronzovej, ktorý je rivalom hrdinu z doby kamennej Duga v podaní Eddieho Redmaynea.

Réžiu má na starosti Nick Park, ktorý spolu s Petrom Lordom režíroval animovaný film Slepačí úlet (2000). „Tom je obdivuhodný herec a je skvelé, že prostredníctvom jeho úžasného talentu, energie a entuziazmu oživí nášho komického hrdinu,“ uviedol Park.

Snímka vznikne s podporou anglických filmových štúdií Aardman. „Som fanúšikom Nicka Parka i Aardmanu už od nepamäti a je pre mňa neskutočná česť, že môžem pracovať s Nickom a celým tímom na tomto dobrodružstve,“ vyjadril sa 35-ročný Hiddleston a dodal, že sa teší aj na prvú spoluprácu so spomínaným Eddiem Redmayneom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Hiddleston #Early Man

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...