Robbie Williams znovu celkom nahý! Takto láka na nový album?

Nový album a k tomu opäť nahé fotografie. Robbie Williams sa vracia do svojej "osvedčenej" formy.

05.11.2016 15:30
debata
Spevák Robbie Williams pózuje nahý na titulnej... Foto: Reprofoto: Attitude
Robbie Williams Spevák Robbie Williams pózuje nahý na titulnej strane magazínu Attitude.

Britský spevák a skladateľ, ktorý odštartoval svoju hudobnú kariéru ako člen chlapčenskej formácie Take That, v piatok uviedol na pulty obchodov a do streamovacích hudobných služieb novinku The Heavy Entertainment Show.

Spolu s ňou sa v stánkoch objavilo aj množstvo titulov, v ktorých Williams poskytol rozhovory a hovoril o príprave aktuálneho albumu. Jedna z nich však zaujala predsa len o trošku viac. Williams sa totiž nechal nafotiť nahý pre magazín Attitude, ktorý je určený pre homosexuálne orientovaných mužov. Na jeho titulnej strane pózuje v Adamovom rúchu, pričom si len pred intímnymi partiami pridŕža dlane.

V minulosti už 42-ročný spevák podobné zábery nafotil, takže niektorí čitatelia fotografie okomentovali ako „opozeraný“ nápad. Podľa ľudí z hudobnej brandže však mal Williams vždy silnú fanúšikovskú podporu aj v gay komunite a je preto celkom jasné, prečo sa rozhodol pózovať pre magazín Attitude. Súčasťou vydania je veľmi otvorený rozhovor o spevákovom živote, jeho boji s depresiami či užívaním drog, ale aj o sláve a šťastí, ktoré prežíva po boku rodiny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spevák #Robbie Williams #nahý #Attitude

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...