Šesť miliónov za rok manželstva! Toto žiadala Mariah Carey od miliardára...

Prekvapivý rozchod snúbencov Mariah Careyovej a Jamesa Packera nadobúda nové rozmery po tom, čo sa objavili informácie o detailoch ich svadobnej zmluvy.

07.11.2016 00:00
Mariah Carey Foto: ,
Mariah Carey a jej ex-snúbenec James Packer na archívnom zábere.
debata

Dvojica údajne mala v posledných týždňoch pred rozchodom vyjednávať o podobe predmanželskej zmluvy, keďže austrálsky podnikateľ a miliardár požiadal slávnu hudobnú divu o ruku. Detaily, ktoré sa podarilo získať bulvárnemu portálu TMZ.com, sú však šokujúce.

Podľa obsahu zmlúv údajne žiadal právny tím speváčky, aby v prípade manželstva s Packerom dostala speváčka vyplatenú sumu od 6 miliónov dolárov za každý dovŕšený rok manželského zväzku. V prípade, že by sa manželstvo skončilo, zmluva jej mala zaručiť finančné vyrovnanie vo výške 50 miliónov dolárov.

Časť podmienok sa týkala aj drahých darov, ktorými Packer častoval slávnu americkú hviezdu. Aj to je dôvod, prečo údajne stále nosí na ruke zásnubný prsteň, ktorého hodnotu vyčíslili médiá na 10 miliónov dolárov. Zároveň však zmluva mala hovoriť o tom, že žiadna z vecí medzi nimi, s výnimkou hodnotných darov v rámci zásnub, narodenín či výročí, by nebola považovaná za dar (a tým pádom by ju bolo nutné po skončení manželstva vrátiť). Výnimku by tvorili len kusy, ktoré by boli osobne signované obdarúvateľom s vetou „toto je môj dar pre teba“.

Štyridsaťšesťročnú speváčku pritom len pred pár dňami súd v Los Angeles oficiálne rozviedol s exmanželom Nickom Cannonom, ktorý je otcom jej dvojčiat – dcérky Monroe a syna Morrocana. V minulosti bola Carey vydatá tiež za hudobného producenta a šéfa vydavateľstva Tommyho Mottolu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #milióny #zmluva #vyrovnanie #James Packer

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...