Rozdiel 25 rokov nepustil! Od Nastassje Kinskej ušiel mladý milenec

Ešte pred pár týždňami rozprávali o spoločných plánoch, dokonca aj podnikateľských zámeroch. A už je láske medzi 55-ročnou herečkou Nastassjou Kinskou a tanečníkom Illiom Russom koniec.

08.11.2016 12:30
nastassja-kinski-ilia-russo... Foto:
Nastassja Kinski (55) a tanečník z nemeckého "Let's Dance", Ilia Russo (29) spoločne v publiku.
debata (3)

Na jar si herečka Nastassja Kinski zatancovala v nemeckej šou Let's Dance, kde sa zamilovala do jedného z tanečníkov. Od mája sa spolu oficiálne ukazovali ako pár.

Správu o rozchode priniesol nemecký Bild, ktorý sa herečky opýtal, či dôvodom krachu bol vekový rozdiel a túžba jej partnera po rodine. „Nie,“ stručne odpovedala Kinski a dodala: „Problém bol podľa mňa v tom, že Illia si nesplnil túžby po vlastnej rodine so svojou predošlou priateľkou Oxanou. Už keď sme sa zoznámili sa ma opýtal, či by som chcela mať dieťa. A ja som povedala "áno“, pretože som bola zaľúbená. Dokonca som mu navrhla, že si môžeme dieťa adoptovať," povedala Kinski pre Bild.

Podľa herečky sa ich vzťah začal meniť, keď jej partner zistil, že jeho bývalá, Oxana, je opäť zadaná. „Odvtedy sa to zmenilo. Inak bol vždy milý a hravý. Chýba mi ten čas, kedy bolo medzi nami všetko v poriadku,“ dodala Kinsi.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Nastassja Kinski

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...