Tajila to takmer 40 rokov! Carrie Fisher bola milenkou Harrisona Forda

Románik princeznej Leiy a Hana Sola sa neodohral len na filmovom plátne. Herečka Carrie Fisher mala s kolegom Harrisonom Fordom vášnivý pomer počas natáčania Hviezdnych vojen v roku 1977. Povedala to v rozhovore s časopisom People.

19.11.2016 10:50
Herečka Carrie Fisher na premiére nechýbala. Foto: ,
Herečka Carrie Fisher na archívnom zábere.
debata (1)

Ford mal v tom čase 33 rokov, bol ženatý a mal dve deti, Fisher mala 19. Ich vzťah trval tri mesiace, uviedla herečka v rozhovore. „V týždni sme boli Leia a Han a cez víkend Carrie a Harrison,“ povedala. Dodala, že ich románik sa skončil s koncom filmovania.

Fisher napísala memoáre z natáčania, v ktorých sa o milostnom pomere s Fordom zmieňuje. Kniha sa volá The Princess diarist (Princezná kronikárka) a čoskoro sa objaví v kníhkupectvách. Ford vraj o knihe vie a dostal jej náčrt. Jeho manažér rozhovor Fisherovej zatiaľ nekomentoval.

zväčšiť Zľava: Carrie Fisher, Mark Hamill a Harrison... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Carrie Fisher, Mark Hamill a Harrison Ford Zľava: Carrie Fisher, Mark Hamill a Harrison Ford - hviezdy najslávnejšieho sci-fi hitu Hviezdne vojny po rokoch.

Herečka sa o romániku nezmienila 40 rokov, ale keď sa jej pod ruku dostali denníky z londýnskeho natáčania, v ktorých svoje pocity popisovala, rozhodla sa, že nastal čas ísť s pravdou von. Po prvej noci s Fordom vraj nechápala, čo na nej môže vidieť filmová hviezda jeho formátu, ale verila mu, pretože sa k nej vždy správal pekne.

Ford pôvodne Hana Sola hrať nemal. Rolu však odmietol Christopher Walken a mladý Ford na režiséra Georgea Lucasa urobil dojem. Jeho honorár bol vtedy malý, točil za 1000 dolárov (dnes cez 25.000 korún) týždenne. Za poslednú snímka Star Wars: Sila sa prebúdza už dostal zhruba 33,5 milióna dolárov (skoro 850 miliónov korún).

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #Harrison Ford #milenka #románik #memoáre #tajomstvo #Carrie Fisher

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...