Trháky sú fajn, ale... Gemma Arterton túži hrať aj vo filmoch za pár korún

Britská herečka Gemma Arterton chce napriek úlohám v kasových trhákoch ako Súboj Titanov (2010) alebo "bondovke" Quantum of Solace (2008) naďalej hrávať i v nízkorozpočtových filmoch.

19.04.2010 10:46
Gemma Arterton Foto:
Herečka Gemma Arterton.
debata

Dvadsaťštyriročná herečka uviedla, že účinkovať v nezávislom trileri The Disappearance of Alice Creed (2009) bolo pre ňu veľmi osviežujúce najmä po tom, čo istý čas strávila v Hollywoode.

„Sú to snímky, na ktoré som hrdá a chcem ich nakrúcať aj v budúcnosti,“ povedala Arterton. Podľa jej vlastných slov jej pri nakrúcaní nevadilo ani odhaľovanie svojho tela. „S nahotou nemám žiaden problém, ak je to neoddeliteľná súčasť filmu. V tomto prípade to bolo úplne na mieste,“ dodala herečka.

Najbližšie sa rodáčka z Kentu svojim fanúšikom predstaví po boku Jakea Gyllenhaala opäť v snímke, ktorá by mala osloviť masové publikum – fantasy filme Princ z Perzie: Piesky času (2010). V slovenských kinách bude mať táto snímka premiéru 20. mája.

Arterton tiež len nedávno dokončila nakrúcanie filmu Tamara Drewe režiséra Stephena Frearsa, ktorý je známy napríklad snímkou Kráľovná (2006) s Helen Mirren v hlavnej úlohe. Tamara Drewe bude mať premiéru v máji na MFF v Cannes.

debata chyba

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...