Kráľovská rodina sa roširuje. Vnučka Alžbety II. je opäť tehotná

Vnučka britskej kráľovnej Alžbety II. Zara Tindall a jej manžel, bývalý hráč rugby Mike Tindall, čakajú druhé spoločné dieťa. Bábätko by sa malo narodiť na jar.

02.12.2016 13:02
Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall Foto: ,
Britská osobnosť Zara Tindall a jej manžel Mike Tindall na archívnom zábere z osláv 90. narodenín britskej kráľovnej Alžbety II.
debata

„Ďakujeme vám za vaše správy. Sme veľmi šťastní, že budeme mať ďalšie dieťatko,“ napísal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter 38-ročný Tindall. Na radostnú novinku už reagoval aj Buckinghamský palác. „Kráľovná, vojvoda z Edinburghu a členovia kráľovskej rodiny sa z novinky veľmi tešia,“ uviedol hovorca paláca.

Zara Tindall sa so svojím manželom zoznámila v roku 2003. Zasnúbili sa v decembri 2010 a svadba sa konala 30. júla 2011 v Edinburghu. V januári 2014 sa im narodila dcéra Mia Grace. Dcéra princeznej Anny sa profesionálne venuje jazdectvu. Podarilo sa jej získať mnohé ocenenia.

V roku 2006 získala zlatú medailu na svetovom šampionáte v Nemecku, na Olympijských hrách v Londýne v roku 2012 získala striebornú medailu v súťaži všestrannej spôsobilosti družstiev.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Zara Tindall

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...