Odhalila veľké tajomstvo. Bojujem s psychickou chorobou, tvrdí Gaga

Americká speváčka a herečka Lady Gaga trpí posttraumatickou stresovou poruchou (PTSP), ktorú má od svojich 19 rokov v dôsledku sexuálneho zneužitia.

06.12.2016 15:06
debata
Speváčka Lady Gaga prichádza na vyhlásenie cien... Foto: Reuters, NEIL HALL
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga prichádza na vyhlásenie cien Fashion Awards 2016 v Londýne.

O svojom probléme s duševnou chorobou prehovorila pre televíznu reláciu Today počas návštevy ubytovne pre mladých LGBTI bezdomovcov v New Yorku.

„Nemám také problémy ako vy, ale mám duševnú chorobu a bojujem s ňou každý deň,“ povedala prítomným v centre a následne redaktorovi vysvetlila, že má PTSP.

Ako povedala 30-ročná interpretka, ktorá sa o svojom znásilnení verejne vyjadrila pred dvoma rokmi, s psychickým problémom jej najviac pomohla láskavosť druhých ľudí. „Láskavosť, ktorú mi preukázali lekári, moja rodina a priatelia mi naozaj zachránila život,“ povedala.

V súčasnosti sa s poruchou vyrovnáva aj pomocou meditácie, ktorú si vyskúšala s prítomnými tínedžermi aj počas svojej návštevy. „Potrebujem, aby mi moja mantra pomohla zostať uvoľnenou,“ dodala. Hudobníčka, ktorá verejne podporuje LGBTI komunitu, navštívila mladých ľudí v ubytovni, pričom si s nimi zaspievala a priniesla im rôzne darčeky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #bolesť #tajomstvo #porucha #psychická liečba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...