Nakupujte v Tuzexe ako my, lákajú Jakab, Latinák a Miezga

Dres od Hossu aj šaty od Cibulkovej. Nechcete ich mať pod stromčekom?

07.12.2016 14:00
Lukáš Latinák, Majo Miezga, Robo Jakab  Foto:
Zľava: Vianočný žúr chalaňov pod taktovkou Maja Miezgu, Roba Jakaba a Lukáša Latináka.
debata

„Tuzex je čarovné miesto, ktoré skrýva množstvo pokladov,“ opisuje s nadšením herec Lukáš Latinák. Tí, ktorí si na Tuzex pamätajú vedia, že sa v ňom nakupovali nie celkom dostupné veci. A presne také extra kúsky sa objavia aj v Tuzexe počas obľúbeného „Vianočného bazáru chalaňov“. Ten sa koná už po siedmy raz pod taktovkou hercov Lukáša Latináka, Maja Miezgu a Roba Jakaba v predvianočnom období v bratislavskom V-clube. Tento rok na ňom môžete dačeky nakúpiť od 10. do 12. decembra, darovať veci sa dá 9. decembra.

„Obsah Tuzexu tvoria naozaj zaujímavé kúsky, ktoré získavame vďaka sponzorom a dobrým ľuďom a priateľom, ktorí nás každoročne podporujú. Návštevníci si tu vedia častokrát zakúpiť knihy či CD s originálnym podpisom, rôzne umelecké diela či obrazy venované známymi osobnosťami, ako aj množstvo netradičných kúskov oblečenia, šperkov či doplnkov. Sú to vždy exkluzívne jedinečné kúsky, ktorých cena sa zjednáva špeciálne na mieste,“ vysvetľuje Lukáš Latinák.

Dres Black Hawks od Mariána Hossu s podpismi... Foto: Vianočný bazár chalaňov
Marián Hossa Dres Black Hawks od Mariána Hossu s podpismi hráčov putuje do dražby.

Okrem nakupovania si návštevníci bazáru môžu vydražiť aj špeciálne kúsky. Pre športových nadšencov je pripravý napríklad hokejový dres Black Hawks od Mariána Hossu. Trojnásobný víťaz Stanley Cupu venoval dres, ktorý je podpísaný hráčmi z tohto tímu.

Do dražby prispela aj Dominika Cibulková... Foto: Vianočný bazár chalaňov
Cibulková Do dražby prispela aj Dominika Cibulková svojimi vecami.

A prispieť sa rozhodla aj Dominika Cibulková. Naša úspešná tenistka venovala do dražby šaty a tenisky, ktoré mala na sebe vo chvíli, keď sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone po výhre nad A. Radwanskou.

Bodkou za Vianočným bazárom chalaňov býva už každoročne "Vianočný žúr chalaňov“. V pondelok 12. decembra 2016 v Starej tržnici na Námestí SNP od 18.30 postupne vystúpia Vojtech Dyk, David Koller, Horkýže Slíže, Polemic Billy Barman, Katarzia + Martin Valihora + Marek Minárik, Beata Dubasová a mnohí ďalší.

Viac informácií o celom podujatí a projektoch, ktoré sa vďaka finančnej zbierke podporia, nájdete na internetovej stránke www.vianocnybazarchalanov.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianočný bazár chalaňov #Lukáš Latinák #Robo Jakab

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...