Stále viac spolu! Affleck s Garnerovou trávia veľa času už aj bez detí

Nevyjadruje sa ani jeden, no posledné dianie čosi naznačuje. Herečka Jennifer Garner a jej odlúčený manžel Ben Affleck majú k sebe čoraz bližšie.

11.12.2016 00:00
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner. Foto: ,
Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner na archívnom zábere.
debata

Paparazzovia dvojicu počas posledných týždňov zachytili spolu už niekoľkokrát. Hoci Affleck je oficiálne od manželky odlúčený a dvojica má byť stále v rozvodovom procese, spoločná starostlivosť o ich tri deti ich presvedčila na to, aby zdieľali aj jednu domácnosť. Affleck má údajne podľa správ amerických médií žiť v záhradnom domčeku.

Napriek tomu, že v minulosti sa hrdinka seriálu Alias vyjadrila, že s manželom sa k sebe vrátiť neplánujú, ich časté spoločné stretávanie sa hovorí skôr o opaku. Predstaviteľ Batmana má s Garnerovou až tri ratolesti, no kým doposiaľ ich reportéri zachytávali spoločne len v ich prítomnosti, teraz sa čoraz častejšie ukazujú na verejnosti spoločne a bez detí.

Garner tiež nedávno priznala, že spoločne s manželom strávia aj vianočné sviatky. Chýbať však pri tom nebude takmer celá jej rodina. „Budú tam netere a synovci, moji súrodenci či rodičia. Skrátka celá rodina spolu,“ vysvetlila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ben Affleck #Jennifer Garner #návrat #manželia

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....