Podobu nezaprú! Celeste Buckingham na pódiu so sestrou a mamou

Svoje najnovšie projekty uvádzali do života sestry Celeste Buckingham a Carmel Paradise. Na pomoc si prizvali aj mamu Zarin.

21.12.2016 00:00
Celeste Buckingham Foto:
Zarin Buckingham počas krstu knihy The Lost Princess (Stratená princezná). Vľavo: Carmel Paradise, vpravo: Celeste Buckingham.
debata
Mladšia z dvojice, Carmel Paradise, krstila debutové EP s názvom DREAMGIRL, ktorého krstnou mamou sa stala práce talentovaná Celeste. „Som neskutočne hrdá na túto ženu, ktorá stojí vedľa mňa. Hovorím „žena“, pretože v poslednej dobe veľmi rýchlo vyspela. Táto dáma má 18 rokov a už to nie je moja maličká 2-ročná sestrička,“ povedala na pódiu počas krstu.
Zarin Buckingham  počas krstu knihy The Lost...
 Vľavo: Carmel Paradise, vpravo: Celeste...
+2Carmel Paradise krstila novinku DREAMGIRL.

Počas večera prišla na rad aj knižná novinka sesterskej dvojice, ktorú nazvali The Lost Princess (Stratená princezná). Krstnou mamou rozprávkovej knihy sa stala mama dievčat Zarin Buckingham a do života ju uviedla obľúbenou sladkosťou, ktorú Celeste a Carmel ako deti maškrtili, Nutellou. Spolu s dcérami na pódiu dokázala, že jablkáo nepadli ďaleko od stromu, čo sa podoby týka. Dievčatá sa na mamu naozaj podobajú. Finále krstu patrilo novému CD a DVD s názvom The Best Of Celeste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #sestra #Zarin Buckingham

+ Mali by ste sa viac usmievať, potrebujete emocionálnu sebadôveru.
Nehovorte ľuďom okolo seba ako majú pracovať,...

+ Verte svojej intuícii, hovorí vám správne len sa treba naštartovať.
Všetko sa vám splní tak, ako ste si...