Hilary Duff nezaháľa, pár dní po rozchode flirtuje so známym fešákom!

Je to naozaj len pár dní, čo sa herečka Hilary Duff rozišla so svojím priateľom - osobným trénerom Jasonom Walshom. A už má vraj za neho náhradu.

22.12.2016 12:06
Hilary Duff Foto: ,
Herečka a speváčka Hilary Duff na archívnom zábere.
debata

Tvrdia to aspoň americké bulvárne médiá, podľa ktorých si drobná hviezdička začala s hercom Scottom Eastwoodom – synom slávneho Clinta Eastwooda. Dvojica sa mala spolu objaviť na večeri v reštaurácii Catch v Los Angeles. „V jednej chvíli s ním naozaj nesmierne flirtovala,“ citoval zdroj portál E!News. „Zhovárali sa hodnú chvíľu a Hilary sa neustále usmievala a vyzerala šťastne aj napriek tomu, že mala pár dní po rozchode,“ uviedol zdroj.

Ďalší ľudia následne dvojicu videli ako sa z reštaurácie presunula do nočného klubu 1OAK, ale tam sa vraj už pred zrakmi verejnosti správali oveľa rezervovanejšie. „Zhovárali sa, ale vyzeralo to už viac kamarátsky – ako dvaja ľudia na párty,“ komentoval ďalší zdroj.

Dvadsaťdeväťročná Duff má za sebou nevydarené manželstvo s hokejistom Mikeom Comriem. Pred pár dňami priznala, že sa vydávala veľmi mladá. Hoci vraj nič z toho neľutuje a s Comriem vychádzajú veľmi dobre, dnes si uvedomuje, že mohla so svadbou počkať.

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #Scott Eastwood #pár #Hilary Duff #klebeta

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...