Dlhy, dlhy a zase dlhy! Tehotnú Tori Spellingovú žalujú, nesplatila úver

Americká herečka Tori Spelling a jej manžel, kanadsko-americký herec Dean McDermott čelia žalobe za nesplatený bankový úver.

23.12.2016 16:30
Tori Spelling s manželom Deanom McDermott Foto: ,
Herečka Tori Spelling s manželom Deanom McDermottom a synom Finnom na archívnom zábere.
debata

Ide o čiastku 400-tisíc dolárov, o ktorú požiadali pred štyrmi rokmi. Predstavitelia City National Bank teraz na nich podali žalobu, pričom od dvojice žiadajú takmer 190-tisíc dolárov (približne 182-tisíc eur). Táto suma obsahuje samotnú dlžnú čiastku ako aj úroky a poplatky z omeškania.

Štyridsaťtriročná Victoria Davey „Tori“ Spelling, ktorá je známa predovšetkým ako Donna Martin zo seriálu Beverly Hills 90210, mala už v minulosti finančné problémy. Je to zaujímavé aj vzhľadom na fakt, že jej zosnulý otec Aaron Spelling bol jedným z najvplyvnejších mužov televízneho priemyslu a dcére zanechal početný majetok. Podľa zdrojov ho však blondínka veľmi rýchlo utratila.

S manželom McDermottom momentálne čakajú piaty prírastok. Narodiť by sa jej mal ďalší chlapec. Dvojica už má spolu deväťročného syna Liama, osemročnú Stellu, päťročnú Hattie a štvorročného Finna. McDermott má okrem toho aj 18-ročného syna Jacka z predošlého manželstva.

debata chyba
Viac na túto tému: #dlh #úver #žaloba #Tori Spelling #Dean McDermott

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...