Odmietajú návrat Spice Girls, napriek tomu spievali ich veľký hit

Bývalé členky anglickej skupiny Spice Girls Melanie C a Victoria Beckham spoločne zaspievali hit 2 Become 1, o ktorý sa v roku 1996 postarala práve obľúbená formácia.

03.01.2017 10:34
Módna dizajnérka Victoria Beckham. Foto: ,
Módna dizajnérka a ex-členka Spice Girls Victoria Beckham na archívnom zábere.
debata

Stalo sa tak v sobotu na Maldivách počas silvestrovskej párty, ktorú hostila 42-ročná Beckham spolu s manželom, bývalým futbalistom a modelom Davidom Beckhamom.

Interpretka, ktorá sa v súčasnosti venuje najmä módnemu návrhárstvu, sa pridala k svojej rovnako starej kolegyni počas jej vystúpenia, aby spolu predviedli jednu z najznámejších skladieb skupiny.

Na spoločné vystúpenie zareagovala prostredníctvom Instagramu aj samotná Melanie C. „Krásny začiatok roka 2017,“ napísala rodáčka z Whistonu k ich spoločnej fotografii.

Práve Victoria Beckham a Melanie C sa pritom odmietajú podieľať na reunione Spice Girls, o ktorom sa hovorilo už v roku 2015. Tri zvyšné členky pôvodnej zostavy – Geri Halliwell, Emma Bunton a Melanie Brown – však nedávno ohlásili návrat na scénu, pričom sa premenovali na Spice Girls – GEM. Informovali o tom prostredníctvom videa, v ktorom prezradili, že chystajú prekvapenie.

Zatiaľ nešpecifikovaný počin by mal byť oslavou 20. výročia megahitu Wannabe, ktorý sa stal jedným z najúspešnejších debutových singlov ženskej skupiny v histórii pop music. Dosiaľ však trojica neponúkla žiaden oficiálny materiál.

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #dueto #Silvester #Melanie C

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....