Úsmev na perách, žiaden stres: Takto spokojne vyzerá Angelina s deťmi!

Napriek tomu, že sa mesiace píše o rozvodovej dráme, herečka Angelina Jolie vyzerá nadmieru spokojne. Aspoň fotografie z Colorada to naznačujú.

03.01.2017 14:08
debata
Herečka Angelina Jolie s deťmi Shiloh (vpravo)... Foto: Profimedia
Angelina Jolie s deťmi Shiloh (vpravo) a Knoxom Herečka Angelina Jolie s deťmi Shiloh (vpravo) a Knoxom počas zimných prázdnin v Colorade.

Slávna hollywoodska diva, ktorá minulý rok v septembri požiadala o rozvod s hercom Bradom Pittom a vychováva teraz všetky ich spoločné ratolesti, sa vybrala do lyžiarskeho regiónu. Spoločnosť jej, samozrejme, robili všetky ratolesti.

Paparazzovia zachytili herečku s úsmevom na perách v uliciach mesta. Po jej boku kráčala dcéra 11-ročná Shiloh a 8-ročný syn Knox. Hviezda filmov ako Salt či Lara Croft napriek chladnému počasiu vzala deti na zmrzlinu a objektívy ich zachytili, ako sa so spokojnými úsmevmi oddávajú sladkej dobrote.

Podľa informácií médií sa Brad Pitt nezúčastnil na dovolenke s deťmi a stále platí, že sa s nimi môže stretávať len pri dozore sociálneho pracovníka. Súboj dvojice o zverenie starostlivosti sa síce neprepiera v médiách aj vďaka tomu, že obaja sa snažia zostať diskretní – ako však naznačujú hlasy z okolia, Pitt sa nechce vzdávať milovaných potomkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Angelina Jolie #prázdniny #Colorado #zima

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....