Rozvod som fakt nechcel, hovorí ex-manžel Gwen Stefaniovej

K rozpadu manželstva speváčky Gwen Stefaniovej a hudobníka Gavina Rossdalea, z ktorého pochádzajú traja synovia, sa doposiaľ vyjadrovala len známa blondínka. Teraz prehovoril jej ex.

25.01.2017 00:30
debata
Bývalý manželský pár Gwen Stefani a Gavin... Foto: SITA/AP, Al Powers
Gwen Stefani a Gavin Rossdale Bývalý manželský pár Gwen Stefani a Gavin Rossdale na archívnom zábere.

Frontman kapely Bush pre magazín Fabuolous uviedol, že nikdy nechcel rozvod s bývalou partnerkou. „Rozvod bol úplný opak toho, čo som chcel. Skutočne.. ale čo narobím, ocitli sme sa tu,“ vyhlásil Rossdale. „Okrem smrti si myslím, že rozvod je jedna z najťažších a najbolestivejších veci, ktorými si môžete prejsť,“ pokračoval.

Na adresu bývalej manželky, ktorá sa zasnúbila so spevákom a kolegom zo šou The Voice Blakeom Sheltonom, sa však Rossdale vyjadruje len pozitívne. „Prežili sme spolu dvadsať rokov a to je samo osebe fakt úžasné. Je to ako jeden život. Stále si myslím, že Gwen je skvelá. Bolo to dvadsať rozkošných rokov a máme tri úžasné deti. náš vzťah zrodil veľa veľa pozitív a časom vystupujú do popredia stále viac,“ doplnil ešte 51-ročný Rossdale.

Dôvodom rozvodu mala byť podľa bulvárnych médií jeho nevera s opatrovateľkou detí. To sa však nikdy oficiálne nepotvrdilo. Stefani však napísala po rozchode niekoľko skladieb, ktoré vraj odrážajú ťažké obdobie, ktoré prežila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rozvod #Gwen Stefani #zivot #Gavin Rossdale

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....