Laura Prepon je tehotná. Svadba? Tá si žiada veľa plánovania, vraví

Americká herečka Laura Prepon je tehotná. Správu priniesol magazín People, ktorý sa odvoláva na anonymný zdroj.

25.01.2017 08:55
Laura Prepon Foto: ,
Herečka Laura Prepon na filmovom festivale Sundance.
debata

Pre 36-ročnú rodáčku z mesta Watchung v New Jersey ide o prvého potomka. Dieťatko čaká s kolegom a snúbencom Benom Fosterom.

Foster, ktorý je známy napríklad zo seriálu Odpočívaj v pokoji či filmov 3:10 vlak do Yumy (2007) a Warcraft: Prvý stret (2016), sa s Preponovou zasnúbil vlani po pár mesiacoch randenia, pričom zásnubný prsteň herečka ukázala na verejnosti v októbri.

Dvojica sa cez víkend spolu objavila na filmovom festivale Sundance, kde predstaviteľka Alex Vauseovej z projektu Orange Is the New Black (2013) v rozhovore pre reláciu E! News prezradila, že plánujú malú svadbu, ktorú im však zrejme bude komplikovať počet hostí.

„Chceli by sme naozaj malú svadbu, ale máme veľa ľudí, ktorých milujeme a na ktorých nám záleží. Je to zvláštne, ale tvorba zoznamu hostí môže očividne spôsobiť problémy,“ povedala a vzápätí uviedla, že plánovanie slávnosti okrem toho komplikuje aj ich pracovná vyťaženosť.

„Teraz bude (Foster, pozn. red.) pracovať na dvoch filmoch. Ja som skončila s nakrúcaním minulý týždeň. Viete, je to o plánovaní. Je toho veľa,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Laura Prepon #Ben Foster

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...