Robbie Williams môže spávať. Ex-asistent stiahol žalobu na jeho rodinu

Anglický spevák Robbie Williams a jeho manželka, americká herečka Ayda Field, už nečelia obvineniam od ich bývalého asistenta Gillesa De Bonfilhsa.

28.01.2017 13:00
Robbie Williams a Ayda Field Foto: ,
Robbie Williams a jeho manželka Ayda Field (v šatách Valentino).
debata

Ten ich v roku 2015 zažaloval pre sexuálne obťažovanie, diskrimináciu, predčasné vypovedanie pracovnej zmluvy, podvod a nedbalú evidenciu záznamov. Hovorca losangeleského súdu potvrdil, že niekdajší zamestnanec páru stiahol žalobu ešte 22. decembra.

De Bonfilhs v súdnych dokumentoch spomenul oboch manželov, obvinenia zo sexuálneho obťažovania sa však týkali iba 37-ročnej herečky. Jej 42-ročný manžel sa podľa neho previnil tým, že nespravil nič, aby tomu zabránil. Field sa podľa bývalého zamestnanca pred ním prechádzala polonahá, opisovala mu svoj sexuálny život a pýtala sa na ten jeho a nútila ho odpovedať na otázky týkajúce sa jej tela či komentovať jej zovňajšok.

De Bonfilhs mal zmluvu na pol roka, výpoveď však dostal už po troch mesiacoch v januári 2015. Dôvodom rozviazania pracovného pomeru malo byť jeho vážne pochybenie.

Dvojica, ktorá sa zosobášila v auguste 2010 a má dcéru a syna, predvlani poprela spomínané obvinenia. Williamsova hovorkyňa ich označila za nezmyselné a o De Bonfilhsovi sa vyjadrila ako o nespokojnom bývalom zamestnancovi.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Ayda Field #asistent #Robbie Wiliams

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...

+ Sami ste si strojcom vlastného šťastia, preto nato nezabúdajte.
Nebuďte nepríjemný na kolegov, nikto momentálne...