Nechá ich v štichu? Slávny festival netuší, či tehotná Beyoncé vystúpi

Tehotná speváčka Beyoncé Knowles vystúpi už túto nedeľu na vyhlásení cien Grammy. Otázne však je, či jej materstvo dovolí účinkovať aj na festivale Coachella.

07.02.2017 15:31
Speváčka Beyonce sa predviedla v latexovej... Foto: ,
Speváčka Beyonce na archívnom zábere.
debata (2)

Slávny kalifornský hudobný festival sa tento rok koná v polovici apríla a rodáčka z Texasu mala byť jednou z hlavných hviezd. Skomplikovať by to však mohlo práve očakávanie dvojčiat, o ktorom 36-ročná Beyoncé informovala minulý týždeň.

Ako píše server TMZ.com s odvolaním sa na zdroj z organizácie festivalu, Beyoncé ani jej zástupcovia sa zatiaľ s organizátormi nespojili. Nikto v produkčnom tíme Coachella údajne nevie, či hviezda bude schopná účinkovať alebo nie. Zatiaľ nemajú ani adekvátnu náhradu, ktorá by v prípade absencie speváčku nahradila.

Práve nedeľňajšie ceny Grammy môžu naznačiť, v akom stave sa vlastne diva nachádza. Nie je totiž jasné, v koľkom mesiaci tehotenstva je a či v apríli už nebude v stave, keď ani lekári neodporúčajú veľkú námahu. Problémom tiež je, že fanúšikovia speváčky sú zvyknutí na jej divoké choreografie a tanečné čísla, ktoré budú pre fyzický stav pravdepodobne veľmi zmiernené alebo úplne absentujúce.

Prvé tehotenstvo, z ktorého pochádza dcéra Blue Ivy, však speváčka tiež čiastočne absolvovala na pódiu. Dokonca ohlásenie toho, že čaká bábätko, urobila na záver hudobného čísla počas vyhlásenia cien MTV Video Music Awards 2011.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #tehotenstvo #vystúpenie #Coachella

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...