Kto je tá oranžová slečna? Megan Fox to prehnala s opálením

Herečka Megan Fox si doposiaľ potrpela na aristokraticky bielu pokožku. Ale zdá sa, že aj ona podľahla tlaku Hollywoodu mať bronzovú pokožku. Lenže, jej pokus nevyšiel ani náhodou.

21.07.2010 12:00
Megan Fox Foto:
To je teda rozdiel. Herečka Megan Fox s aristokraticky bielou pleťou (vpravo) a umelým opálením, ktoré jej veľmi nepomohlo.
debata

Kráska z dvoch filmov Transformers sa objavila v utorok na odovzdávaní cien Do Something Awards a prekvapila svojou vizážou. V hnedých šatách s bronzovým nádychom od dizajnéra Azzedina Alaiu docupitala na pódium a už na prvý pohľad zarazil jej odtieň pleti. Samoopaľovací krém z Foxovej spravil naoranžovelú slečnu a nad jej vizážou zdvihli obočie viacerí módni kritici.

Herečka Megan Fox stavila na umelý bronz a... Foto: SITA
Megan Fox Herečka Megan Fox stavila na umelý bronz a veľmi sa jej to nevydarilo. Jej krásna tvárička vyzerala dosť neprirodzene.

Pre Foxovú pritom išlo o prvé verejné vystúpenie od tajnej svadby s Brianom Austinom Greenom a mnohí si mysleli, že si kráska dá trochu viac záležať. Galavečer sa teda viac vydaril Foxovej kolegyniam. Na červenom koberci žiarila napríklad Anna Lynne McCord v marhuľových šatách značky Hervé Leger a pôvabne, hoci viac športovo vyzerala aj herečka Alyssa Milano.

Herečka Alyssa Milano na cenách Do Something...
Herečka Anna Lynne McCord sa predviedla v sexi...
+4Speváčka Paula Abdul.
debata chyba

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje.
Nenakupujte veci, ktoré nepotrebujete, odložte si...

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...