Stallone predstavil najdrsnejší filmový nárez všetkých čias

Hodinovú prezentáciu svojho nového filmu usporiadali vo štvrtok v kalifornskom San Diegu tvorcovia filmu Expendables.

24.07.2010 07:59
Sylvester Stallone Foto:
Herec, režisér a scenárista Sylvester Stallone.
debata

Predstavuje sa v ňom partia spoľahlivých drsňákov starej americkej školy v čele so Sylvestrom Stallonem, autorom scenára filmu, ktorý je zároveň režisérom.

Na prezentácii, ktorá sa konala v rámci komiksového festivalu Comic-Con, si Stallone prevzal aj cenu za sériu filmov s legendárnym akčným hrdinom Rockym.

Film Expendables rozpráva o skupine ostrých žoldnierov, ktorá má zvrhnúť nebezpečného diktátora. Stallone do hlavnej úlohy obsadil osvedčených filmových bitkárov Steva Austina, Terryho Crewsa, Jasona Stathama, Randyho Coutura a Dolpha Lundgrena. Na plátne sa však mihne aj Bruce Willis, ktorý sa pri predvádzačke v San Diegu Stallonovi osobne poďakoval. Diváci ale tiež uvidia Arnolda Schwarzneggera, súčasného guvernéra štátu Kalifornie alebo herca Jeta Li a slávneho záporáka z 80-tych rokov z béčkových akčákov Erica Robertsa.

Množstvo akčných scén nakrútili hrdinovia filmu bez kaskadérov „naostro“. Pri jednej zo scén poranil Austin, bývalý wrestlingový šampión, Stallonov zátylok tak nešťastne, že herec skončil na operačnej sále. Crews, bývalá hviezda amerického futbalu, označil film za „najtvrdší nárez všetkých čias“.

Stallone si na prezentácii filmu prevzal cenu za sériu filmov s akčným hrdinom Rockym, ktorá bola zapísaná do Guinessovej knihy rekordov ako najúspešnejšia na svete. Účastníkom prezentácie sa zdôveril, že po nakrútení filmu Rocky Balboa v roku 2006 už chcel filmovanie zanechať. O dva roky neskôr ale nakrútil film Rambo, po jeho úspechu chytil „druhý dych“ a výsledkom sú práve „Postrádateľní“ – Expendables. Film má premiéru v auguste.

debata chyba

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...