Tom Cruise má problémy s adoptívnou dcérou, chce od neho odísť

Isabelle, 17-ročnej adoptívnej dcére Toma Cruisea a Nicole Kidman, vadí otcovo nadšenie pre scientológiu. Chce žiť normálny život!

10.08.2010 09:52
Isabella Cruise Foto:
Isabella Cruise sa chce presťahovať k mame, Nicole Kidman.
debata

Isabella, 17-ročná adoptívna dcéra Toma Cruisea a Nicole Kidman, si „postavila“ hlavu. Chce sa odsťahovať z Los Angeles, kde žije spolu so slávnym otcom. Namierené má do Nashvillu, kde žije Nicole Kidman. Svoj plán chce uskutočniť hneď po dovŕšení 18. rokov.

Tínedžerka má podľa magazínu „Look“ po krk prísnej otcovej výchovy, ktorá sa nesie v znamení scientológie. Vo svojom veku chce riešiť obyčajné tínedžerské starosti a radosti a nie sa neustále podriaďovať otcovým nápadom.

Jej odchod bude ťažko prežívať aj Cruiseova manželka, Katie Holmes (31). „Ak odíde, bude to pre ňu rana priamo do srdca. Vidí sa nielen ako Isabellina mama, ale aj ako jej priateľka a dôverníčka,“ citoval magazín svoj zdroj z okolia rodiny Toma Cruisea.

Isabella to musí s otcom vydržať minimálne do decembra, kedy oslávi 18. narodeniny. A potom sa môže rozhodnúť, ktorého zo slávnych rodičov uprednostní.

debata chyba

+ Vyvážená diéta a vďačnosť za jedlo zvyšujú pocit šťastia v živote.
Nenechávajte za seba rozhodovať iných ľudí,...

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...