Tajomstvo, ktoré mnohí tušili, odhalené. Som gej, priznal sa Manilow

Americký spevák, skladateľ, hudobník a producent Barry Manilow prvý raz po takmer štyridsiatich rokoch potvrdil, že je gej.

06.04.2017 10:35
Spevák Barry Manilow. Foto: ,
Spevák Barry Manilow.
debata (6)

Prezradil to v rozhovore pre časopis People. Zároveň dodal, že váhal, či má zverejniť vzťah, ktorý trval takmer štyri dekády. „Mám rád súkromie. Vždy som mal,“ vyhlásil Manilow.

„Myslel som, že fanúšikovia budú sklamaní, ak by vedeli že som gej. Preto som nič neurobil,“ priznal sa tiež interpret slávneho hitu Mandy. Podľa neho však mnohí fanúšikovia boli spokojní, keď zistili, že on a jeho partner Garry (Kief, pozn.red.) sú spolu a šťastní.

„Garry je jeden z najmúdrejších ľudí, ktorých som stretol, a skvelý chlap. Reakcia fanúšikov bola úžasná. Som za to veľmi vďačný,“ vyjadril sa Manilow. Ten si spomínaného Kiefa, ktorý je aj jeho manažérom, vzal za manžela v roku 2014.

Magazín People vo svojej prílohe People with Money tiež priniesol informácie o tom, že Manilow je momentálne najlepšie zarábajúcim žijúcim spevákom planéty. V období marca 2016 až marca 2017 zarobil umelec 96 miliónov dolárov a jeho imanie sa odhaduje na 275 miliónov. Okrem hudby mu však peniaze priniesli aj mnohé podnikateľské aktivity.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #partner #gay #priznanie #Barry Manilow

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...