Dedko vo vlnách? Niekdajší sexsymbol Richard Gere v Mexiku

Slávny herec sa blíži k sedemdesiatke. Ako starček však rozhodne nevyzerá.

11.04.2017 00:00
debata

Kedysi patril k najobdivova­nejších mužom Hollywoodu. Niekoľko desaťročí sa tešil z prívlastku sexsymbol. Milióny žien po celom svete očaril najmä ako milionár Edward Lewis, ktorý sa zamiloval do krásnej prostitútky – dodnes ho väčšina divákov vníma práve vďaka filmu Pretty Woman z roku 1990, kde si zahral spolu s Juliou Robertsovou.

Práve v devätdesiatych rokoch mu padali k nohám najkrajšie ženy sveta. A jednu z nich, Cindy Crawfordovú, si v roku 1991 zobral za manželku. Ich zväzok sa po štyroch rokoch rozpadol.

A hoci starnutie sa zväčša skloňuje v súvisloti s herečkami, ani muži nemladnú. Dokonca ani tí, ktorých miloval celý svet. Napriek tomu mnohí z nich starnú so šarmom a ich povestné iskry sa im z očí nikam nestrácajú.

Gere sa pred dvoma rokmi predviedol napríklad aj u našich českých susedov na festivale v Karlových Varoch. A napriek faktu, že sa pomaly blíži k sedemdesiatke, očaril. V kombinácii s Jiřím Bartoškom to išlo ešte o čosi ľahšie.

Richard Gere  a Jiří Bartoška počas MFF Karlove... Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
Richard Gere a Jiří Bartoška Richard Gere a Jiří Bartoška počas MFF Karlove Vary.

A aktuálne, ako 67-ročný, odhodil oblečenie a ukázal sa v plavkách vo vlnách. Spolu so synom Homerom, ktorý sa narodil v roku 2000 počas jeho manželstva s herečkou Carey Lowellovou, si vychutnával dovolenku v Mexiku. A zábery dokazujú, že na takmer sedemdesiatnika je Richard Gere stále vo výbornej forme.

Richard Gere dovolenkuje v letovisku Tulum v... Foto: Profimedia
Richard Gere Richard Gere dovolenkuje v letovisku Tulum v Mexiku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #more #syn #Richard Gere

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...