Kendall Jenner banuje reklamu za milióny. Toto sa nemalo stať!

Reklama môže provokovať a niekedy aj urazí. Ostatný počin známej spoločnosti Pepsi, v ktorom účinkuje topmodelka Kendall Jenner, však vyvolal poriadny rozruch.

10.04.2017 13:24
Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Balmain. Foto: ,
Topmodelka Kendall Jenner v kreácii Balmain.
debata

Výrobca nealkolického nápoja v najnovšej reklame stavil na motív demonštrácie, ktorá má byť prejavom odvahy a vlastného názoru. Modelka sa v uliciach pridáva ku kráčajúcim protestérom a potom prichádza k ozbrojenému policajtovi a núka mu plechovku s nápojom.

Reklama vyvolala kontroverzné reakcie a mnoho ľudí obvinilo spoločnosť z toho, že glorifikuje odpor voči autoritám a protesty, ktoré sa často končia násilnými nepokojmi. Pepsi nakoniec reklamu stiahla z televízneho vysielania a dá sa nájsť len na internete.

„Kendall nie je veľmi rada, čo sa stalo. Celá tá kontroverzia ju zenpokojila,“ uviedol zdroj pre magazín People. Podľa jeho slov sa topmodelka stiahla do úzadia a posledné tri trávili v kruhu rodiny. „Oni sú pre ňu oporou a pomáhajú jej. Mrzí ju, ako to celé vypálilo,“ naznačil zdroj, že ani samotná Jenner sa nestotožňuje s obsahom spotu.

„Miluje modeling a dostať kontrakt od spoločnosti Pepsi bol pre ňu obrovský posun. Ani náhodou nečakala, že to bude mať takýto vývoj. Len dúfa, že fanúšikovia chápu, že nebola zapojená do prcoesu obsahovej tvorby reklamy,“ doplnil ešte informátor pre People.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #protest #reklama #Kendall Jenner #kontroverzia #Pepsi

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...