Fotky s odhaleným penisom? Myslel som, že sme sami, prehovoril Bloom

Obleteli celý svet! Keď si v lete minulého roka herec Orlando Bloom užíval dovolenku s vtedajšou priateľkou Katy Perryovej, bol celkom nahý. A jeho zábery sa razom stali hitom internetu.

13.04.2017 00:00
debata
Herec Orlando Bloom na karibskom ostrove St.... Foto: Profimedia
Orlando Bloom Herec Orlando Bloom na karibskom ostrove St. Barths na zábere spred pár týždňov.

Dlho nebolo jasné, prečo sa vlastne 40-ročný hrdina filmov ako Pán prsteňov či Piráti z Karibiku vyzliekol úplne donaha. Jeho partnerka mala totiž na sebe bikiny a on po jej boku na pádlovacej doske pôsobil priam nepatrične. Bloom však celú situáciu vysvetlil v rozhovore pre ženský magazín Elle.

„Nikdy by som nepostavil sám seba do tejto pozície, ak by som vedel, čo by sa mohlo stať. Bolo to pre mňa extrémne prekvapujúce,“ vyhlásil pre májové vydanie časopisu. „Fotili ma miliónkrát na milión možných spôsobov. Mám dobrý rada na paparazzov,“ pokračoval Bloom.

„Na tej dovolenke sme boli sami päť dní. Okolo nás sa nezjavil nik, žiadne podozrenie. Mal som pocit, že nie je možné, aby niekto niečo zachytil a tak som to vnímal ako moment úplnej slobody,“ vysvetlil bývalý manžel topmodelky Mirandy Kerrovej. „Čo vám ešte k tomu môžem povedať. Poznámka pre seba samého – nikdy nie ste celkom slobodný. Ha!“ doplnil ešte Bloom.

Pred pár týždňami ho reportéri opäť zachytili na pádlovacej doske. Tentoraz však už bol oblečený. Po februárovom rozchode s Perryovou sa zatiaľ herec objavuje v spoločnosti bez dámskeho garde. Údajne si chce užívať svoj život starého mládenca. Po záberoch jeho prirodzenia (ktoré nejednu čitateľku či čitateľa bulvárnych rubrík prekvapilo dĺžkou) určite núdzu o ponuky nemá…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #penis #dôvod #nahý #Orlando Bloom #Elle

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...