Smutný Zázrivý z Talentu: Manželka ho vraj opustila pre nadváhu

Slovensko má novú hviezdu - v talentovej šou Česko Slovensko má talent v nedeľu ohúril učiteľ spevu Marián Zázrivý z východného Slovenska.

07.09.2010 11:38
Marián Zázrivý Foto:
Učiteľ spevu Marián Zázrivý očaril áriou z opery Turandot.
debata

Interpret árie Nessun Dorma z opery Turandot však nezaujal porotu len svojím výkonom, už v úvode mnohých prekvapilo, že pôsobí veľmi hanblivo a smutne. Podľa českého denníka Blesk.cz by dôvodom mohlo byť aj to, že sa 36-ročný učiteľ spevu stále nespamätal z nečakaného rozvodu. Po štrnástich rokoch manželstva sa s ním totiž minulý rok rozviedla manželka.

„Jej rozhodnutie bol pre mňa šok. Ale asi ho k nemu viedlo to, že som mal obrovskú nadváhu. Pri výške 169 centimetrov som vážil 150 kilogramov,“ citoval Zázrivého v pondelok Blesk.cz.

Už v relácii, ktorá v nedeľu prilákala k obrazovkám vyše 700-tisíc divákov, sám priznal, že momentálne nemá nikoho okrem sestry. „S kým oslávite ten úspech,“ opýtal sa speváka moderátor Martin Pyco Rausch. „Nemám s kým, žijem sám. Už mi zostala len sestra,“ priznal sa na obrazovke Zázrivý, ktorý od minuloročného rozvodu zhodil 40 kilogramov.

Hoci na kastingu v Košiciach očaril, ani Zázrivý nemá postup do najužšieho finále, v ktorom budú hlasovať diváci, istý. Podobne ako ostatných postupujúcich ho totiž čaká kolo s názvom Veľký tresk, v ktorom z postupujúcich účinkujúcich trio porotcov v zložení Lucie Bílá, Jan Kraus a Jaro Slávik vyberie užšiu semifinálovú zostavu.

V októbri by mali na televíznej obrazovke odštartovať priame prenosy s jednotlivými talentami, ktorých do veľkého záverečného finále posunú divácke hlasy. Ako už však predznačila porota, Marián Zázrivý je jeden z horúcich favoritov.

debata chyba

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...