Jamie Oliver cvakol manželku bez mejkapu: Len sa na ňu pozrite, nabáda

Slávny šéfkuchár ospevuje svoju manželku a matku jeho piatich detí. Čo na ňu hovoríte?

22.04.2017 17:00
debata

Manželmi sú dlhých sedemnásť rokov a vychovávajú päť detí. A Jamieho Olivera (41) ešte stále zaleje hrdosť, keď sa pozrie na svoju manželku Jools (42). Na Instagrame zverejnil slávny šéfkuchár záber svojej partnerky bez mejkapu, pod ktorý napísal: „Som šťastný muž. Sme spolu 24 rokov, 2 mesiace a 3 dni. Má 42 a stále vyzerá ako na našom prvom rande.“

42-ročná Jools pózuje na fotografii bez mejkapu, usmiata a s rozpustenými vlasmi. Prirodzenosť jej tak viditeľne pristane, čo náležite ocenil aj jej slávny manžel.

Piate dieťa dvojice, syn menom River, prišiel na svet v auguste 2016. Okrem toho manželia vychovávajú 15-ročnú Poppy Honey Rosie, 14-ročnú Daisy Boo Pamelu, osemročnú Petal Blossom Rainbow a šesťročného syna Buddyho Beara Mauricea.

Jamie Oliver sa preslávil ako televízny šéfkuchár. Napísal napríklad knihy Šéfkuchár bez čapice (2002), Jamie's Kitchen (2002), Návrat šéfkuchára bez čapice (2003), Šéfkuchár bez čapice – dni plné chutí (2004), Jamie's America (2009), Jamie's Dinners (2010) či Everyday Super Food (2015) a vydal niekoľko DVD o varení. Angažuje sa tiež v kampani proti nezdravým jedlám, ktoré sú súčasťou jedálnych lístkov štátnych školských jedální vo Veľkej Británii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #Jamie Oliver

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...