Najroztomilejšia princezná oslavuje! Všetko najlepšie, Charlotte

Dcéra vojvodkyne Kate a princa Williama, Charlotte, prišla na svet 2. mája 2015 v Londýne.

02.05.2017 00:00
debata

Deň pred narodeninami princeznej Charlotte zverejnil kráľovský palác jej oficiálnu fotografiu. O záber sa postarala sama vojvodkyňa Kate. Modrooké dievčatko viditeľne podrástlo, dokonca má dlhšie vlásky, zopnúté sponkou. Malá sestra princa Georgea má na sebe žltý sveter s kvetinkami a s jemným úsmevom sa pozerá do objektívu fotoaparátu. Fotografia vznikla v záhrade domu princa Williama a jeho manželky Kate, v Anmer Hall, ktorý sa nachádza na kráľovskom pozemku Sandringham v Norfolku na východe Anglicka. Vojvodkyňa Kate tak dodržala tradíciu spred roka, kedy takisto práve ona odfotografovala svoju dcéru na jej prvé narodeniny. Následne záber zverejnil kráľovský palác.

Princezná Charlotte na aktuálnej fotografii, 2.... Foto: Kensingtonský Palác
Princezná Charlotte Princezná Charlotte na aktuálnej fotografii, 2. mája oslavuje druhé narodeniny.

Charlotte, druhé dieťa britského kráľovského páru, prišla na svet 2. mája ráno. Hoci sa kráľovská rodina teší značnému mediálnemu záujmu, zábery detí sa na verejnosť dostávajú zriedka.

Princezná Charlotte, dcéra princa Williama a... Foto: SITA/AP, Kate, the Duchess of Cambridge
Britain Royals Princess Charlotte Princezná Charlotte, dcéra princa Williama a vojvodkne Kate, oslavuje prvé narodeniny.

Stalo sa tak napríklad počas oficiálnej návštevy Kanady, na ktorú manželský pár zobral v októbri obe svoje ratolesti. Práve tie sa tešili obrovskej pozornosti médií aj verejnosti, dokonca občas väčšej ako ich rodičia.

Princezná Charlotte odchádza spolu s rodičmi z... Foto: SITA/AP, JONATHAN HAYWARD
Canada Britain Royal Visit Princezná Charlotte odchádza spolu s rodičmi z Kanady.

Spoločné fotografie princ a vojvodkyňa zverejňujú aj počas vianočných sviatkov, kedy práve takto želajú ich pokojné prežitie občanom Británie.

Kensingtonský palác zverejnil v piatok 18.... Foto: SITA/AP, Chris Jelf
vojvoda z Cambridge, vojvodkyňa z Cambridge Kensingtonský palác zverejnil v piatok 18. decembra záber kráľovskej rodiny - vojvodu a vojvodkyne z Cambridge a ich dvoch detí - princa Georga a princeznej Charlotte. Jej prostredníctvom chcú zaželať bežným Britom aj celému svetu šťastné vianočné sviatky.

A záujmu fotografov bola malá princezná vystavená už počas krstu, ktorý sa odohral dva mesiace po jej narodení v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame.

Krst princeznej Charlotte v kostole svätej... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
krst Charlotte Krst princeznej Charlotte v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v grófstve Norfolk, Kate so Charlotte.
Pózovanie s princeznou. Britský princ William s...
Krst princeznej Charlotte v kostole svätej...
+8Krst princeznej Charlotte v kostole svätej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #narodeniny #Charlotte

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...