Janet Jackson potvrdila rozchod s manželom. Spravila to na Youtube

Americká speváčka Janet Jackson potvrdila správy o tom, že sa rozišla s manželom, podnikateľom katarského pôvodu Wissamom Al Manom.

02.05.2017 12:30
Janet Jackson Foto: ,
Speváčka Janet Jackson na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatročná rodáčka z Gary v Indiane tak spravila prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na portáli YouTube. „Toto video malo byť o niečom inom, ale k tomu sa dostanem o chvíľku. Áno, rozišla som sa s manželom a momentálne to riešime súdnou cestou. Zvyšok je v Božích rukách,“ povedala interpretka, ktorá následne oznámila, že od 7. septembra bude pokračovať vo svojom svetovom turné k albumu Unbreakable (2015).

To prerušila vlani v apríli po tom, ako otehotnela. Jackson taktiež vyhlásila, že zmenila názov turné na State of the World Tour. „Nie je to o politike, je to o ľuďoch, svete, vzťahoch a láske. Neviem sa dočkať, keď vás znova uvidím,“ povedala na záver.

Mladšia sestra zosnulého speváka Michaela Jacksona sa s Al Manom zosobášila v roku 2012 a v januári tohto roka sa im narodil syn, ktorý dostal meno Eissa Al Mana. O ich rozchode informoval začiatkom apríla portál Page Six s odvolaním sa na viacero nemenovaných zdrojov. Pre speváčku to bolo už tretie manželstvo, keďže v minulosti bola vydatá za speváka Jamesa DeBargea a tanečníka, skladateľa a režiséra Reného Elizonda Jr..

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #oficiálne #Janet Jackson #Wissam Al Mana

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...