Musela ho obskakovať hneď po sexe. Teraz ho žaluje a žiada odškodné

Americký rapper, producent, herec a podnikateľ Diddy, známy aj ako Puff Daddy, čelí žalobe zo sexuálneho obťažovania.

10.05.2017 12:50
Sean "P. Diddy" Combs Foto: ,
Raper a producent Sean "P. Diddy" Combs.
debata

Tú naňho 8. mája na Najvyššom súde v Los Angeles podala jeho bývalá kuchárka Cindy Rueda, ktorá tvrdí, že u 47-ročného interpreta pracovala nadčasy, za ktoré nedostala výplatu, a musela ho obsluhovať bezprostredne po tom, ako mal sex. Keď sa naňho sťažovala príslušným zamestnancom, údajne ju falošne obvinili z krádeže a vyhodili ju. Rodáka z New Yorku okrem iného obvinila tiež z očierňovania, z nevyplatenia mzdy za nadčas či úmyselné spôsobenie psychickej ujmy.

Rueda začala u Diddyho pracovať v roku 2015 a ako uvádza v súdnych dokumentoch, pravidelne pracovala od 9:00 do polnoci či neskorších nočných hodín bez toho, aby jej zaplatili nadčasy. Okrem toho vraj musela interpretovi a jeho priateľom servírovať jedlo po sexe, keď boli ešte nahí. Kuchárka tvrdí, že sa jej rapper pri tejto príležitosti spýtal, či sa jej páči jeho telo. Podobná situácia sa údajne stala aj s jedným z jeho priateľov, ktorý za ňou prišiel do kuchyne a povedal jej, nech sa „pozrie a obdivuje jeho genitálie“.

Žena sa podľa žaloby sťažovala správkyni Diddyho kalifornského sídla Stacy Friend, na čo ju „vlákali do situácie, na základe ktorej ju mohli obviniť z krádeže a následne prepustiť“. Tamojšia gazdiná vraj Ruede ponúkla hodinky, ktoré niekto údajne vyhodil do koša a ona si ich vzala. Následne ju obvinili z krádeže, ale povedali jej, že proti nej nepodniknú právne kroky ak hodinky vráti a podpíše dokumenty, v ktorých sa zriekne všetkých práv a tvrdení voči interpretovi.

Kuchárka údajne hodinky vrátila, ale danú rezignáciu nepodpísala. Rueda súdnou cestou požaduje odškodné za nevyplatené mzdy a nadčasy ako aj ďalšie poplatky. Zároveň žiada súdny príkaz, ktorý Diddyho budúcim zamestnancom zaručí výplatu aj za prácu nadčas. Jeho zástupcovia kroky Ruedy pre portál TMZ opísali ako „neopodstatnenú žalobu nespokojnej bývalej zamestnankyne, ktorej prepustenie malo opodstatnenie“.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Diddy #sexuálne obťažovanie #podozrenie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...