Pár, ktorý vydieral herca Johna Stamosa, odsúdili na štyri roky

Dvadsaťštyriročná Allison Coss a jej 31-ročný priateľ Scott Sippola hercovi tvrdili, že vlastnia fotografie, na ktorých je v prítomnosti striptérky a má okolo seba kokaín.

11.10.2010 08:02
Gina Gershon a John Stamos Foto:
Herecký pár Gina Gershon a John Stamos.
debata

Pár z Michiganu, ktorý v júli uznali vinnými v prípade vydierania herca Johna Stamosa, známeho zo seriálov Plný dom (1987–1995) alebo Pohotovosť (1994–2009), odsúdili na štvorročný trest odňatia slobody.

Dvadsaťštyriročná Allison Coss a jej 31-ročný priateľ Scott Sippola hercovi tvrdili, že vlastnia fotografie, na ktorých je v prítomnosti striptérky a má okolo seba kokaín. Podľa súdu si pár príbeh vymyslel, aby od herca získal peniaze. Podľa oficiálnych informácií žiadala dvojica až 680-tisíc amerických dolárov (v prepočte približne 490-tisíc eur). Pár bol s hercom v kontakte prostredníctvom e-mailu. Na začiatku sa zločinci predstavovali ako žena, ktorá údajne čakala Stamosovo dieťa. Následne mu Coss posielala e-maily, v ktorých sa tvárila ako obeť vydierania, čím chcela herca presvedčiť o existencii inkriminovaných fotografií.

Vyšetrovatelia z Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI) prehľadali dvojici dom, auto aj počítače, žiadne dôkazy o existencii kompromitujúcich fotografií však nenašli. „Neboli tam žiadne drogy, nahota, nič sexuálne, čo by sa malo týkať môjho priateľstva s tou ženou. Klamali o všetkom, od tehotenstva až po kompromitujúce fotografie,“ komentoval herec situáciu.

debata chyba

+ Vyvážená strava a hydratácia sú základmi šťastného života.
Budovanie profesijných vzťahov vás posunie vpred,...

+ Pozitívne myslenie pritiahne šťastie a podporí zdravie.
Momentálne máte dostatok času, preto začnite viac a viac...