Kiežby mohla vidieť moje deti rásť, hovorí o mŕtvej Diane princ William

Od úmrtia slávnej priceznej Diany uplynulo dvadsať rokov. Jej starší syn, britský princ Harry, hovoril celkom výnimočne o slávnej mame v rozhovore pre GQ.

30.05.2017 15:22
Britskí princovia William (vľavo) a Harry... Foto: ,
Britskí princovia William (vľavo) a Harry - synovia zosnulej princeznej Diany. Smrti mamy čelili ako tínedžer a dieťa.
debata

Britský následník trónu v línii po svojom otcovi Charlesovi sa priznal, že dnes už dokáže hovoriť otvorenejšie o svojej slávnej mame, ktorá zahynula v roku 1997 pri autonehode v Paríži. „Trvalo mi skoro dvadsať rokov dospieť do tohto stavu. Ale dnes už dokážem hovoriť o nej otvorenejšie, úprimnejšie, lepšie si na ňu spomínam a dokážem o nej hovoriť lepšie aj verejne,“ vyhlásil v interview.

Dodal však, že stále niektoré momenty vníma veľmi ťažko. V čase, keď jeho mama umrela, totiž musel čeliť tejto krutej rane ako tínedžer. „Bolo to také surové, také drsné,“ opísal.

S manželkou Catherine má princ dnes už dvoch potomkov a ako sa priznal pre GQ, najviac ho mrzí, že Diana nie je nablízku a neuvidí vyrastať svoje vnúčatá. „Bol by som rád, keby tu bola, keby mi občas poradila. Potešilo by ma, keby stretla Catherine a videla rásť moje deti. A je mi veľmi smutno z toho, že sa tak nestane. Že ju nikdy nespoznajú osobne,“ doplnil ešte v otvorenom rozhovore 34-ročný William.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #princ William #smútok #Diana #princezná Diana #mama

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...