Ariana Grande sa stretla so zranenými fanúšikmi

Americká speváčka Ariana Grande, na ktorej májovom koncerte v Manchestri došlo k teroristickému útoku, sa v piatok stretla s niekoľkými fanúšikmi, ktorí na koncerte boli a utrpeli úri útoku zranenia.

04.06.2017 08:30
Ariana Grande Foto:
Speváčka Ariana Grande navštívila v nemocnici Lily Harrison, jednu z návštevníčok jej koncertu v Manchesteri, kde teroristický útočník zabil 20 osôb a ďalšie desiatky zranil.
debata

Ariana vystúpi v nedeľu v Manchestri na benefičnom koncerte, z ktorého výťažok poputuje rodinám obetí útoku. Do Manchestru však priletela už v piatok a večer bola pozrieť deti, ktoré sa zo zranení utrpených na koncerte liečia v miestnej detskej nemocnici.

Otec jedného z dievčat po Arianinej návšteve povedal, že svoju dcéru ešte nikdy nevidel takú šťastnú. „Dokonca aj ja som sa rozplakal," cituje ho britská BBC.

Speváčka Ariana Grande navštívila v nemocnici... Foto: SITA/AP
Ariana Grande Speváčka Ariana Grande navštívila v nemocnici Jadena Farrellovú, jednu z návštevníčok jej koncertu v Manchesteri, kde teroristický útočník zabil 20 osôb a ďalšie desiatky zranil.

Pri samovražednom útoku ba koncerte, ku ktorému došlo 22. mája, zahynulo 22 ľudí a desiatky ďalších utrpeli zranenia. V súvislosti s útokom polícia stále zadržiava desiatich mužov vo veku od 18 do 44 rokov, ktorí by mohli byť jeho spolupáchateľmi.

V nedeľu sa v Manchestri uskutoční benefičný koncert One Love Manchester, na ktorom okrem Ariany Grande vystúpia aj Justin Bieber, Miley Cyrus, The Black Eyed Peas, Coldplay, Katy Perry, Pharrell Williams a ďalší interpreti.

debata chyba
Viac na túto tému: #obete #stretnutie #Ariana Grande

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...