25. výročie svadby! Iman napísala Bowiemu odkaz

6. júna by oslávili 25. výročie sobáša. Iman však zostala na sviatok sama, na svojho zosnulého manžela, speváka Davida Bowieho, nezabudla.

08.06.2017 08:30
Iman Foto: ,
Rok 2008: Iman a jej manžel, David Bowie, počas podujatia "Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala" v New Yorku.
debata

Na Instagram „zavesila“ ich spoločnú čierno-bielu fotografiu, pod ktorú napísala: „Kráčala by som večne, len aby som sa opäť ocitla v tvojom náručí.“

June 6th #BowieForever

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Slávna modelka si na tento deň spomenie každý rok. Rovnako tak urobila aj vlani, kedy prežila prvé výročie svadby bez manžela. Vtedy napísala: „To najlepšie na mne si ty“.

10. januára 2016 podľahol spevák rakovine, s ktorou bojoval osemnásť mesiacov. Jeho diagnóza sa však dostala na verejnosť až po jeho smrti.

Modelka bola od roku 1992 manželkou Davida Bowieho, ktorý sa stal jej v poradí tretím manželom. Zoznámili sa dva roky pred sobášom. V roku 2000 sa im narodila dcéra Alexandria Zahra Jones, modelka má z predošlého manželstva ešte jednu dcéru menom Zulekha Haywood, ktorá sa narodila v roku 1978. Obe deti nesú priezvisko Davida Bowieho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Bowie #Iman

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...