Najhorší a najlepší ex-milenec? Koho Katy Perry potopila?

Poriadne nepríjemnú situáciu si pripravil pre speváčku Katy Perry britský moderátor James Corden. V jeho stávkovej hre položil americkej hviezde nečakanú otázku.

13.06.2017 08:30
Katy Perry Foto:
Speváčka Katy Perry na zábere z Instagramu.
debata

Perry súhlasila s tým, že sa zúčastní hry, v ktorej musí odpovedať pravdivo na otázku, alebo za trest zniesť niečo vyslovene nechutné z okrúhleho stola. Hoci hviezda si vraj potrpí na pravdovravnosť, našla sa aj otázka, ktorá jej zavarila.

„Od najhoršieho po najlepšieho – ktorý z nich bol najlepší v posteli? Diplo, John Mayer alebo Orlando Bloom,“ opýtal sa pred kamerami Perryovej známy moderátor. Prvá reakcia speváčky bola nie, na toto sa fakt neodpovedá. Napokon sa však vynašla. „Všetci sú úžasní milenci a chcem mať sex so všetkými z nich hneď ako vypadnem z tohto miesta,“ vyhŕkla s humorom.

Perry, ktorá bola v minulosti vydatá za komika Russella Branda, má pomerne bohatý zoznam slávnych exmilencov. S dídžejom Diplom randila pár mesiacov v roku 2014, potom nasledovala romanca s kolegom Johnom Mayerom. Zatiaľ posledným partnerom bol práve Orlando Bloom, dvojica sa rozišla po desiatich mesiacoch v marci tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #sex #milenec #posteľ #hodnotenie

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...