Trapas Sienny Miller: Slávneho kolegu ostriekala materským mliekom!

K poriadnemu faux pas sa priznala herečka Sienna Miller počas poslednej návštevy zábavnej talk-šou Grahama Nortona. Hovorila o svojom prvom stretnutí s kolegom Markom Wahlbergom.

16.06.2017 14:52
Herečka Sienna Miller. Foto: ,
Herečka Sienna Miller na archívnom zábere.
debata

Udialo sa v roku 2012, pár mesiacov po tom, čo americká rodáčka porodila dcérku Marlowe. „Stretla som ho šesť mesiacov po pôrode a v tom čase som ešte stále dojčila. Myslím si, že doteraz netuší, že keď ma tak roztomilo objal na privítanie, vystreklo zo mňa mlieko a doslova som ho obstriekala,“ so smiechom prezradila blondínka v televíznej šou.

Wahlberg sedel v tom čase po jej boku a táto informácia ho zjavne zaskočila. Vyprskol a následne s humorom dodal. „Nemal som o tom tušenia, ale konieckoncov sú to Zlaté glóbusy, takže udiať sa môže všeličo,“ skonštatoval herec, ktorý do Británie prišiel propagovať ďalší zo série filmov Transformers. „Je to posledný, takže konečne dostanem späť môj starý život,“ zavtipkoval si.

Miller sa v štúdiu objavila zase preto, lebo už čoskoro sa predstaví na divadelných doskách v kultovej hre Mačka na rozpálenej plechovej streche.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sienna Miller #dojčenie #Mark Wahlberg #materské mlieko

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...