Ako z vosku! Seriálový fešák sa drží mladosti zubami-nechtami...

Hoci tento rok oslávi štyridsiatku, pri pohľade na neho sa stále zdá, akoby mal o pätnásť rokov menej. Ako je to vlastne možné? Zdá sa, že Matt Bomer využíva vymoženosti modernej medicíny.

19.06.2017 09:20
debata
zväčšiť Herec Matt Bomer v Monaku predstavil seriálovú... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Matt Bomer Herec Matt Bomer v Monaku predstavil seriálovú novinku The Last Tycoon.

Hrdina zo seriálu American Horror Story, ktorého preslávilo účinkovanie v ďalšom televíznom projekte Biele goliere, sa cez víkend objavil v Monte Carle. Práve tam sa totiž koná veľký televízny sviatok a do miesta hriechu dorazili známe herecké tváre z obrazoviek.

Bomer prišiel predstaviť nový seriál The Last Tycoon a opäť pôsobil bezchybne. Možno až príliš. Pri pohľade na jeho tvár sa nedá ubrániť myšlienke, že jej akoby chýbal prirodzený vzhľad 39-ročného muža. Vrások má minimum, dokonca ani tých mimických a na bližší pohľad pôsobí priam ako vosková figurína.

Herec Matt Bomer v Monaku predstavil seriálovú... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herec Matt Bomer v Monaku predstavil seriálovú novinku The Last Tycoon. Herec Matt Bomer v Monaku predstavil seriálovú novinku The Last Tycoon.

O tom, že by Bomer využíval služby plastickej chirurgie, sa americké médiá vyjadrujú len opatrne. Celkovo sa bulvár častejšie zameriava na ženskú časť Hollywoodu. Pravdou však je, že aj väčšina mužských hviezd má urobených aspoň pár drobných zákrokov, aby dokázala udržať svoj energický vzhľad a pôsobiť mladšie. Posúďte sami, podľa nás k nim určite patrí aj rodák z Missouri, ktorý so životným partnerom Simonom Hallsom vychováva tri deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plastika #vzhľad #mladosť #tvár #Matt Bomer

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...