Tínedžerka? Kdeže! Dvojnásobná mama po štyridsiatke

Geri Horner, niekdajšia členka kapely Spice Girls, má postavičku tínedžerky. A to priviedla na svet svoje druhé dieťa pred necelým pol rokom.

21.06.2017 11:45
debata

Geri Horner priviedla pred piatimi mesiacmi na svet svoje druhé dieťa, syna. Do kolotoča povinností už vhupla rovnými nohami a do rozhlasového štúdia BBC Radio 2 prišla promovať svoj nový singel. A dvojnásobmá mama po štyridsiatke predviedla postavičku tínedžerky – pruhovaný top a úzke džínsy hovorili jasnou rečou – niedkajšia členka skupiny Spice Girls sa už o tehotenské kilá dávno postarala. A opäť je štíhla ako prútik.

Geri Horner opúšťa  BBC Radio 2 v Londýne. Foto: Profimedia
Geri Horner Geri Horner opúšťa BBC Radio 2 v Londýne.

Aktuálne promuje v Británii nový singel s názvom Angels in Chains, ktorý je poctou jej priateľovi, spevákovi Georgeovi Michaelovi. Ten zomrel vlani vo veku 53 rokov.

Prvý spoločný potomok speváčky a jej manžela, Christiana Hornera, Montague George Hector Horner, prišiel na svet 21. januára. Štyridsaťštyriročná Geri a o rok mladší Horner, ktorý pôsobí ako šéf tímu formuly 1 Red Bull, sa zosobášili v máji 2015. Speváčka má okrem syna aj 3-ročnú dcéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Spice Girls #Geri Horner

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...