Tretie dieťa si 'kúpia'! Kardashianka chce pre potomka náhradnú matku

Dve deti porodila sama, ale na to tretie sa vraj už necíti. Televízna osobnosť a internetová celebrita Kim Kardashian plánuje ďalšieho potomka nechať vynosiť náhradnej matke.

22.06.2017 00:00
Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian Foto: ,
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata

Tridsaťšesťročná hviezda má podľa správ portálu TMZ.com na toto rozhodnutie aj zdravotné dôvody – hoci môže otehotnieť, hrozí jej predčasný pôrod aj zvýšené krvácanie pre diagnózu nazývanú placenta accreta. Kardashian sa teda rozhodla, že využije služby agentúry, ktorá zamestnáva náhradné matky.

Ako informuje TMZ.com, vynosenie jedného dieťaťa by malo vyjsť na 45-tisíc dolárov. V prípade, že by sa v tehotenstve ukázalo, že plodov je viac a narodili by sa napríklad dvojičky, za druhé dieťa si vraj manželský pár doplatí ďalších 5000 dolárov.

„Zmluva stanovuje, čo môže náhradná matka robiť počas tehotenstva, ale tiež zabezpečuje, že Kim a jej manžel West budú niesť zákonnú aj rodičovskú zodpovednosť za dieťa. A to aj v prípade, ak by sa narodilo s nejakým defektom,“ píše portál.

Zatiaľ nie je jasné, či už si slávna manželská dvojica vybrala náhradnú rodičku, takže správy o tom, že manželia čakajú tretie dieťa sú predčasné. Zástupca Kardashianovej sa zatiaľ k celej kauze nevyjadril.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #Kim Kardashian #náhradná matka

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....