Materinská horúčka ju nechytá! Kirsten Dunst sa však teší na svadbu

Herečku Kirsten Dunstovú bolo v minulosti vídať po boku mnohých slávnych partnerov. A aj ten aktuálny, muž menom Jesse Plemons, je jej kolega - populárny herec.

23.06.2017 09:00
debata
Herečka Kirsten Dunst sa zúčastnila na diskusii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kirsten Dunst Herečka Kirsten Dunst sa zúčastnila na diskusii o filme, ale hovorila aj o svojom súkromí.

Pôvabná blondínka sa s Plemonsom začala objavovať po tom, čo minulý rok odvysielali druhú sériu seriálu Fargo. V nej si obaja zahrali manželský pár a zdá sa, že spolupráca ich zblížila natoľko, že sa do seba zamilovali.

Plemons požiadal Dunstovú o ruku a zasnúbili sa. Herečka to nedávno vtipne komentovala v talk-šou Build Speaker Series, kde hovorila o novom filme. „Beriem si Landryho,“ so smiechom komentovala pripomínajúc tak známu televíznu postavu, ktorú Plemons stvárňoval v seriáli Friday Night Lights.

Nedávno magazín People napísal, že herečka už túži po dieťati a veľmi by si želala byť tehotná. „Nie, až taká posadnutá dieťaťom nie som,“ komentovala to herečka osobne. „Povedala som to len tak zvoľna. Myslím si, že mám veľmi gavaliersky prejav. Ale People má skrátka rád škatuľkovať nás hercov,“ vysvetlila 35-ročná Dunst.

Už čoskoro ju diváci uvidia v novom filme The Beguiled od režisérky Sofie Coppoly. Kritici sa zhodujú, že všetky hlavné herecké predstaviteľky podávajú famózne výkony. Okrem Dunstovej je to aj Elle Fanning a Nicole Kidman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #materstvo #Kirsten Dunst #snúbenec #Jesse Plemons

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...